I+D+i Proxectos en curso

 “PROQUEIXO: CALIDAD DO QUEIXO”

Proxecto:
PROQUEIXO: “Mellora da calidade do queixo a través da mellora do perfil leiteiro”.
Convocatoria Xunta-Medio Rural-FEADER Proxectos piloto para o desenvolvemento de novos produtos, prácticas, procesos y tecnoloxías no ámbito agroforestal 2017 (MR331A)
 
Obxectivo:
O proxecto ten un obxectivo global moi claro que á a mellora da calidade do queixo a través das melloras no perfil leiteiro e explorar o uso dunha innovadora tecnoloxía de desinfección do leite.
 
En colaboración con:


  






 
Liña de investigación:
Liña 2: Mellora da calidade de los alimentos
 
Situación:
Proxecto aprobado (2017/2140729) e en execución.


----------



“CONSERVACIÓN DO LEITE NAS EXPLOTACIÓNS”

Proxecto:
“Control dos procesos empregando tecnoloxías de internet para a conservación do leite nas explotacións”.
Convocatoria Xunta-Medio Rural Grupo Operativos Autonómicos 2018 (MR331B)
 
Obxectivo:
Desenvolver un dispositivo para controlar todo o proceso de almacenaxe e conservación do leite nos tanques refrixerados das explotacións gandeiras co fin de garantir o control e a calidade do produto antes da recollida.
 
En colaboración con:


          





 
Liña de investigación:
Liña 2: Mellora da calidade dos alimentos
 
Situación:
Aprobado o Grupo Operativo (GO) autonómico para a innovación en materia de produtividade e sostenibilidade agrícolas autonómico: CGO/2017/105.

Web do proxecto: https://datalact.com

 
 
 
CETAL · Centro Tecnológico Agroalimentario · Calle Montirón nº 154 · C.P 27002 · LUGO