Actualidade
O CETAL celebra unha xornada técnica sobre análises microbiolóxicos na industria alimentaria
mércores, 11 de novembro de 2015

A xornada celebrarase o próximo 26 de novembro, abordará cuestións relacionadas cos custos e o tempo das análises microbiológicos e será impartida por técnicos da empresa BIOSER.
 
O próximo 26 de novembro terá lugar no CETAL unha xornada baixo o título "Técnicas de Análises Microbiológico: optimización de custos e do tempo en industria alimentaria", cuxo obxectivo é actualizar e dar a coñecer novos métodos de análises microbiolóxicos, o seu fundamento e aplicacións, os requisitos legais e proporcionar as ferramentas necesarias para ser capaz de seleccionar o método máis adecuado.
 
Durante o seminario trataranse os métodos analíticos para garantir a inocuidad, tanto en materias primas como en produtos finais, como tamén a superficies en contacto cos alimentos.
 
O interese do seminario é debido á necesidade, tanto no control oficial de alimentos como na industria alimentaria, de técnicas de análises microbiolóxicos e de alérgenos que permitan optimizar recursos (custos e tempo).
 
A xornada será impartida por técnicos da empresa BIOSER, S.L., unha empresa dedicada á venda de solucións fiables e rendibles e asesoramento para o control de calidade nos sectores agroalimentario, ambiental e sanidade.
 
 
Na seguinte ligazón pódese obter o programa e a solicitude de inscrición: PROGRAMA









voltar
 
 
CETAL · Centro Tecnológico Agroalimentario · Calle Montirón nº 154 · C.P 27002 · LUGO